Ένας απολογισμός για τις δύο δίκες ενάντια στην pizza fan Σεπολίων

Έχει βουίξει ο τόπος για το πώς μαύρη εργασία και pizza fan συνδέονται χέρι χέρι. Οπότε τα δικαστήρια των δύο συναδελφισσών στις 27/3 και 21/4/2015 που διεκδικούσαν δεδουλευμένα από την pizza fan Σεπολίων δε μας είπαν και κάτι καινούριο. Δικαίωσαν τα λεγόμενα των εναγουσών ότι δηλαδή εργάζονταν Κυριακές, νύχτες, αργίες κλπ χωρίς να παίρνουν την αντίστοιχη προσαύξηση καθώς και ότι έπαιρναν λειψά δώρα, επιδόματα και άδειες.

Για όλα τα παραπάνω, η pizza fan Σεπολίων πρέπει να καταβάλει άμεσα για την Ι.Μπ. το ποσό των 6.500 ευρώ. Για την Π.Π. ενώ, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, δικαιώθηκε σε όλα τα λεγόμενα της, τα ποσά κρίθηκαν αόριστα οπότε και θα επαναδικαστεί η υπόθεση. Παρόλα αυτά, οι διαφορές του ωρομισθίου που έδιναν οι εργοδότες της pizza fan Σεπολίων με το μίνιμουμ του ωρομίσθιου της πάλαι πότε σύμβασης του επισιτιστικού κλάδου, κρίθηκαν στις 3.800 ευρώ τα οποία επίσης θα πρέπει να καταβληθούν άμεσα.

Αναμένουμε τη συνέχεια των υποθέσεων, με πρώτη το εφετείο για την άκυρη απόλυση της Π.Π. στις 25/10/2016. Μέχρι τότε υποσχόμαστε να περάσουμε σε σειρά δημοσιεύσεων για τις συνθήκες εργασίας καθώς το ρόλο της μητρικής και των franchise.

Να ενημερώσουμε πως ακόμα δύο μέλη των σωματείων από την pizza fan Σεπολίων έχουν παραιτηθεί από το μαγαζί διότι είχαν μπει σε δυσμενές πρόγραμμα για τη συμμετοχή τους στο σωματείο. Τα άτομα αυτά είχαν καταθέσει υπέρ των συναδελφισσών Ι.Μπ. και Π.Π. Γι’ αυτό το λόγο, η εργοδοσία της pizza fan Σεπολίων τους κατέβαλε αμέσως τα δεδουλευμένα που διεκδίκησαν, άνευ δικαστηρίων.

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.